Diensten

Sterk in kinderopvang biedt diverse diensten aan. De diensten bieden een volledige begeleiding voor uw kinderopvang van A tot Z.

Een kinderopvangorganisatie starten vraagt veel. Niet alleen de verbouwing vraagt aandacht maar ook de invulling van beleidsplannen, het zoeken van personeel en het aanvragen van diverse vergunningen. Al deze processen moeten met grote nauwkeurigheid doorlopen worden. Sterk biedt jou de begeleiding en de hulp die jij nodig hebt.

Lees verder…

Sterk begrijpt dat begeleiding door het hele jaar belangrijk is. Van kleine vragen tot een steuntje in de rug, direct hulp daar waar nodig en zelf bepalen met welke werkzaamheden je het abonnement invult. Bij Sterk kan het!


Wij bieden diverse abonnementen aan.

lees verder…

Wil jij goed voorbereid zijn op een GGD Inspectiebezoek? Bij de APK Kinderopvang Check controleren wij de papierwinkel van jouw kinderopvang, zodat je inzicht krijgt in je kwaliteiten en valkuilen. Zo werken wij samen aan Sterke kinderopvang!

Lees verder…

Wil jij goed voorbereid de inspectie in gaan? Maak dan gebruik van de proefinspectie. Sterk in kinderopvang komt op locatie langs en voert een inspectie uit. Na afloop ontvang je een rapportage waarin duidelijk is weergeven waar je nog aan kan werken om de GGD inspectie goed te laten verlopen.

Lees verder…

De Wet Kinderopvang is complex en soms gebeurt het dat je hierdoor een negatief inspectierapport krijgt. Geen nood! Met de Eerste Hulp bij GGD van Sterk in kinderopvang, voorzie jij jezelf van de juiste begeleiding en ondersteuning.

Lees verder…

Blijf jij samen met je team in ontwikkeling? Sterk in kinderopvang biedt een grote verscheidenheid aan workshop aan. Hierbij is de kracht dat veel workshops worden aangepast op jullie werkwijze, beleidsstukken en visie!

Lees verder…

Dit is de training voor leidinggevende en houders binnen de kinderopvang die alles te weten willen komen over de Wet Kinderopvang. Jij gaat naar huis met goede tips en handvatten.

Lees verder…

Sterk in kinderopvang schrijft diverse beleidsstukken, zoals pedagogisch beleidsplan en beleid veiligheid en gezondheid geheel passend bij de organisatie.

Lees verder…

Door middel van de NCKO kwaliteitsmonitor zal de kwaliteit binnen uw kinderdagverblijf gemeten worden.

Lees verder…

Elke kinderopvang heeft zijn eigen wensen en behoeftes. Sterk in kinderopvang biedt daarom begeleiding die passend is binnen jouw organisatie. Er wordt altijd maatwerk geleverd op niveau! Meer weten?

Lees verder…