Kwaliteitsabonnementen: Sterk in kinderopvang

Maak je Sterk met continue ondersteuning

Sterk begrijpt dat begeleiding het hele jaar door belangrijk is. Daarbij is het erg fijn als je de kosten van deze begeleiding kan verspreiden over een heel jaar. Om deze reden zijn er Kwaliteitsabonnementen, voor elke organisatie is er een passend en betaalbaar abonnement waarbij je verzekert ben van diverse diensten en begeleiding binnen het jaar. De betaling geschied maandelijks en is tevens voordeliger als een losse opdracht. Naast de onderstaande vaste abonnementen is het mogelijk om in overleg met Sterk een abonnement op maat te maken. Tevens worden deze abonnementen aangepast aan de grootte van uw organisatie. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Sterk in kinderopvang.

Basic abonnement

  • Elk jaar een proefinspectie ter voorbereiding op de GGD. Hierbij worden zowel documenten als personeelsleden beoordeeld. Na aanleiding van de proefinspectie zal er een advies rapport volgen waarin alle verbeterpunten en adviezen zijn opgenomen. Kijk voor meer informatie over een proefinspectie hier.
  • Uw heeft gedurende het jaar recht op 4 adviesuren. U bepaalt zelf de invulling van deze uren, bestaande uit werkzaamheden aan protocollen, werkzaamheden op locatie, begeleiding of coaching.

Premium abonnement

Bij het basis abonnement voert Sterk de volgende werkzaamheden uit:

  • Elk jaar een proefinspectie ter voorbereiding op de GGD. Hierbij worden zowel documenten als personeelsleden beoordeeld. Na aanleiding van de proefinspectie zal er een advies rapport volgen waarin alle verbeterpunten en adviezen zijn opgenomen. Kijk voor meer informatie over een proefinspectie hier.
  • Elk jaar heeft u recht op 1 bijscholing/ workshop voor uw personeel, u kiest hierbij zelf het onderwerp. Dit kan bijvoorbeeld na aanleiding van de proefinspectie plaatsvinden. Kijk voor het overzicht van workshops hier.
  • U heeft gedurende het jaar recht op 8 adviesuren. U bepaalt zelf de invulling van deze uren, bestaande uit werkzaamheden aan protocollen, werkzaamheden op locatie, begeleiding of coaching.

Complete abonnement

Bij het plus abonnement voert Sterk de volgende werkzaamheden uit:

  • Elk jaar twee proefinspecties ter voorbereiding op de GGD. Hierbij worden zowel documenten als personeelsleden beoordeeld. Na aanleiding van de proefinspectie zal er een advies rapport volgen waarin alle verbeterpunten en adviezen zijn opgenomen. Kijk voor meer informatie over een proefinspectie hier.
  • Elk jaar heeft u recht op 1 bijscholing/ workshop voor uw personeel, u kiest hierbij zelf het onderwerp. Dit kan bijvoorbeeld na aanleiding van de proefinspectie plaatsvinden. Kijk voor het overzicht van workshops hier.
  • U heeft gedurende het jaar recht op 12 adviesuren. U bepaalt zelf de invulling van deze uren, bestaande uit werkzaamheden aan protocollen, werkzaamheden op locatie, begeleiding of coaching.
  • Er wordt jaarlijks twee APK Kinderopvang Checks gedaan, waarbij diverse beleidszaken worden beoordeeld. Na aanleiding hiervan ontvangt u een rapportage. Kijk voor meer informatie over de APK Kinderopvang Check hier.