Dé ‘Starten in Kinderopvang’ Pakketten

Jouw droom, onze zorg!

Uw droomt al tijden van een eigen kinderopvangorganisatie? Terwijl u midden in een verbouwing zit van de locatie komen er veel dingen op u af. Niet alleen de verbouwing vraagt aandacht, maar ook de invulling van beleidsplannen, protocollen en werkwijzes, het zoeken van personeel en het aanvragen van diverse vergunningen. Al deze processen moeten met grote nauwkeurigheid en vaak in snel tempo doorlopen worden. Sterk biedt u de hulp die u nodig heeft. Sterk biedt diverse Starterspakketten aan waarbij u wordt ondersteund in de beginnende fase of waarbij Sterk de werkzaamheden geheel uit handen neemt. Hierbij wordt ten allen tijde gekeken naar uw behoeftes.

Starterspakket Complet:

Sterk in Kinderopvang neemt het opstarten van u kinderdagverblijf totaal uit handen. Het enigste waar u voor dient te zorgen is een geschikt pand. Een eventuele verbouwing dient u zelf te organiseren. Sterk zorgt echter voor de rest, van inrichting tot vergunning en beleidszaken. Daarbij is het van groot belang dat u als houder wel betrokken blijft bij de voortgang en het vormgeven van beleidsstukken. Om deze reden is er wekelijks een evaluatiemoment.

Starterspakket Premium:

Binnen dit starterspakket wordt er nauw samengewerkt. Sterk adviseert met betrekking tot inrichting, speelmateriaal en het aanvragen van diverse vergunning en het aansluiten bij geschillencommissie, de uitvoering zult u als houder echter zelf doen. Sterk in kinderopvang zorgt voor een totaal beleidspakket. Binnen dit beleidspakket zitten het beleid veiligheid en gezondheid het pedagogisch beleidsplan en een plan van aanpak voor opening. Indien wenselijk kan Sterk ook diverse formulieren aanleveren.

Starterspakket Basic:

Dit starterspakket is het kleinste pakket. Het pakket is bedoel voor ondernemers met ervaring, die graag nog een klein steuntje in de rug willen. Binnen dit pakket beoordeeld Sterk in kinderopvang het pedagogisch beleidsplan, beleid veiligheid en gezondheid en eventuele bijbehorende protocollen. U kunt het zien als een kleine APK Kinderopvang Check. Daar waar nodig worden kleine veranderingen in de beleidsstukken aangepast verder ontvangt u feedback zodat u aan de slag kan met verbetering van de beleidsstukken.

Informatie pakket:

Binnen het informatie pakket biedt Sterk in een persoonlijk gesprek informatie over hoe u een kinderopvang kunt starten. Van informatie over vergunning tot de wet kinderopvang. Daarnaast wordt er uitgebreid tijd genomen om u vragen te beantwoorden. Het informatiegesprek kan plaatsvinden voordat u een geschikt pand heeft gevonden.

Voor meer informatie over wat Sterk in kinderopvang voor u kan betekenen kunt u contact opnemen.