Leidraad: Pedagogisch beleidsmedewerker & coach 2.0

Heeft u een grotere organisatie of heeft u de mogelijkheid zelf een pedagogisch beleidsmedewerker in dienst te nemen? Maar vraagt u zich af hoe u de werkzaamheden van de pedagogisch beleidsmedewerker vorm kan geven in de praktijk? Dan heeft Sterk in kinderopvang voor u een handleiding: ‘Leidraad voor de pedagogisch beleidsmedewerker & coach 2.0’.

In deze handleiding vindt u naast achtergrondinformatie, handvatten voor het coachen van uw pedagogisch medewerkers op pedagogisch vlak terug, een voorbeeld van een geheel pedagogisch coach programma en informatie hoe je een coachplan kan schrijven. Daarnaast staat in het leidraad werkbladen waarmee je direct in de praktijk kan gaan coachen! Het Leidraad helpt jou om een gedegen pedagogisch coacplan op te stellen en het coachen in de praktijk vorm te geven waardoor je aan de wet en regelgeving voldoet.  

Bestel u ‘Leidraad voor de pedagogisch beleidsmedewerker’ voor slechts €49,95 exclusief verzendkosten snel door je bedrijfsgegevens te mailen naar daisy@sterkinkinderopvang.nl