Sterk Platform

Op deze pagina vindt je het Sterk (kennis) platform waar je fijne tools, werkopdrachten voor pedagogisch medewerkers, test je kennis testen, format protocollen en informatieve filmpjes kan vinden over de kinderopvang. Het platform wordt maandelijks aangevuld met nieuwe materialen, geschikt voor houders, leidinggevende en pedagogisch medewerkers. Hierbij ondersteunt het Sterk Platform zoveel mogelijk binnen verschillende facetten van de kinderopvang.

Door middel van een eenmalig bedrag krijgt jouw gehele team gedurende één jaar onbeperkt toegang tot het platform. Er is nu tijdelijk een kennismakingskorting, voor slecht €35,- krijgt u een jaar lang gratis toegang tot het platform in plaats van €55,-.

Hoe kun je je inschrijven?

Registreer hieronder met de gegevens van de organisatie. Vanuit Sterk in kinderopvang zal er een factuur volgen. Na betaling van deze factuur zal u toegang krijgen tot het Sterk Platform.

Voor Pedagogisch Coach en Beleidsmedewerker klanten en klanten met een Kwaliteitsabonnement is het gebruik van het platform gratis. U hoeft zich alleen te registreren na controle van de gegevens kunt u gebruik maken van het Sterk Platform

Hoe log ik in?

Als je eenmaal bent geregistreerd krijg je na goedkeuring van Sterk in kinderopvang een mail. Binnen deze mail kunt u, uw wachtwoorden wijzigen en logt u gelijk in op het platform. Vervolgens verschijnen onder aan de pagina de verschillende documenten & filmpjes. De documenten kunt u download doormidden van de download knop en inzien via door middel van de preview knop. Het bekijken van filmpjes kan alleen op het platform.

Vragen?

Mochten er problemen ontstaan bij het gebruik van het platform, het inloggen of registreren dan kunt u contact opnemen met administratie@sterkinkinderopvang.nl . U mail zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord.

Registreren