De Sterk Kwebbelbox

De gespreksstarter voor pedagogisch professionals in de kinderopvang!

De Sterk Kwebbelbox helpt om samen met het het team verschillende onderwerpen binnen de kinderopvang bespreekbaar te maken. Serieuze vragen, maar ook vragen met een knipoog, vragen voor een energieboost voor het team en vragen om samen eens goed over na te denken passeren de revue. In totaal zijn er vijftig kaarten met zeven verschillende categorieën.

Gebruik De Sterk Kwebbelbox in teamvergaderingen om het gesprek op gang te brengen, in kleinere groepsmeetingen of gebruik enkele kaarten bij één op één coaching.

Koop De Sterk Kwebbelbox voor slechts €24,95 (exclusief verzendkosten)! Bestellen kan door een mail te sturen naar administratie@sterkinkinderopvang.nl.

Leidraad voor de pedagogisch beleidsmedewerker & coach 2.0

Heb je een grotere organisatie of heb je de mogelijkheid zelf een pedagogisch coach in dienst te nemen? Maar vraag je, je af hoe je de werkzaamheden van de pedagogisch coach vorm kan geven in de praktijk? Dan heeft Sterk in kinderopvang hiervoor een handleiding: ‘Leidraad voor de pedagogisch beleidsmedewerker en coach 2.0’.

In 2019 hebben wij de eerste versie geproduceerd. In het eerste kwartaal van 2020 is het Leidraad 2.0 verschenen.

Het leidraad 2.0 is nog uitgebreider, met nog meer informatie en nog meer werkvormen, de tool om als pedagogisch beleidsmedewerker en coach je werkzaamheden vorm te geven. In het leidraad krijg je uitleg hoe je een pedagogisch coachplan op kan stellen, een jaarplanning, mooie werkbladen om mee te coachen en natuurlijk informatie.

De reactie die wij tot nu toe hebben mogen ontvangen? ‘ Wat super fijn, het ziet er heel goed uit! Hier heb ik echt wat aan in de praktijk’ , ‘Duidelijk en effectief, hier kan ik direct mee aan de slag’ , ‘Dit is echt alles wat ik zocht, alle informatie op één plek en ik kan zo mijn gehele coachplan en activiteiten eruit halen’

Mocht je interesse hebben in de Leidraad 2.0 voor slecht €49,95 exclusief verzendkosten dan kun je een order plaatsen door te mailen naar administratie@sterkinkinderopvang.nl. Vermeld hier je naam, kinderopvangorganisatie en adresgegevens!

De Sterk Coach Kwebbelbox

De gespreksstarter voor coaching met pedagogisch professionals in de kinderopvang!

Na het doorslaand succes van De Sterk Kwebbelbox volgt nu De Sterk Coach Kwebbelbox, speciaal ontwikkeld voor leuk en leerzame coachmomenten! Dit spel  gebruik je als pedagogisch coach als super tool voor individuele of kleine groepscoaching maar kun je ook spelen samen met collega’s tijdens een teamvergadering . De Sterk Coach Kwebbelbox maakt de coachmomenten nog leuker, leerzamer, interactiever maar stimuleert vooral meer diepgang!
De Sterk Coach Kwebbelbox beschikt over 50 verschillende soorten vraagkaarten verdeel in zeven categorieën! Vragen die helpen reflecteren, serieuze vragen maar ook zeker weer vragen met een knipoog of vragen voor een energieboost voor het team.

Daarnaast inspireert De Sterk Coach Kwebbelbox pedagogisch coaches in de kinderopvang!

Deze super mooie, leuke en leerzame super tool voor pedagogisch coaches mag absoluut niet missen binnen jou organisatie.

Koop De Sterk coach Kwebbelbox voor slechts €24,95 (exclusief verzendkosten)! Bestellen kan door een mail te sturen naar administratie@sterkinkinderopvang.nl.

Activiteitenkalender

Elke kinderopvang in Nederland wil natuurlijk de beste start voor de ontwikkeling van het kind. Niet alleen de houding van de pedagogisch medewerker en de inrichting en het beschikbare speelmateriaal dragen hier aan bij, maar ook goede en doordachte activiteiten. Belangrijk is dat de activiteiten bewust worden aangeboden waarbij aandacht is voor de verschillende ontwikkelingsgebieden. In de praktijk zien wij dat kinderopvangorganisaties vaak stoeien met het inrichten van hun activiteitenprogramma. Om deze reden hebben wij een activiteitenplanner ontworpen. In deze planner vindt je een jaarplanning, een weekplanning waarin activiteiten worden uitgeschreven en evaluatie formulieren. Daarnaast vindt je er inspiratie voor leuke thema’s. Met de activiteitenplanner kun je in een handomdraai een doordacht activiteitenplan schrijven met elkaar en samen werken aan een goede sterke start van de ontwikkeling van de kinderen.

De activiteitenkalender is vanaf nu te pre-orderen voor €28,50 exclusief verzendkosten en zal vanaf eind mei te koop zijn bij Sterk in kinderopvang. Stuur hiervoor een mail naar administratie@sterkinkinderopvang.nl.

Leidraad: pedagogisch coach UITVERKOCHT!

Heeft u een grotere organisatie of heeft u de mogelijkheid zelf een pedagogisch beleidsmedewerker in dienst te nemen? Maar vraagt u zich af hoe u de werkzaamheden van de pedagogisch beleidsmedewerker vorm kan geven in de praktijk? Dan heeft Sterk in kinderopvang voor u een handleiding: ‘Leidraad voor de pedagogisch beleidsmedewerker’.

In deze handleiding vindt u naast achtergrondinformatie, handvatten voor het coachen van uw pedagogisch medewerkers op pedagogisch vlak terug en een voorbeeld van een geheel pedagogisch coach programma. Hierbij ontvangt u niet alleen handvatten voor het coachen van de pedagogisch medewerkers maar ook de werkbladen waarvan de pedagogisch beleidsmedewerker gebruik kan maken. Op deze manier monitort u de pedagogisch kwaliteit van uw kinderopvang waarmee u voldoet aan de Wet Kinderopvang.

Bestel u Leidraad snel door te mailen naar administratie@sterkinkinderopvang.nl.

Pedagogisch Medewerkers Kwaliteitenspel

Het kwaliteitenspel voor pedagogisch medewerkers, want laten we eerlijk zijn, Wij pedagogisch medewerkers zijn toch wel zo bijzonder dat wij ons eigen kwaliteitenspel verdienen?! Houdt ons in de gaten op social media, zodat jij straks als eerste een pre-order met korting kan plaatsen.

Veilig en Gezond in de kinderopvang

Zijn jullie ook zo klaar met die saaie vergaderingen over het beleid veiligheid en gezondheid?

Dan is dit spel absoluut een aanrader! Volg ons op social media, want dan ben jij als eerste op de hoogte dat dit gave spel in de verkoop gaat.

Dominospel: Meldcode Kindermishandeling