logo sterk in kinderopvang
Placeholder-2

Amelie

Algemeen directeur  
Pedagogiek | personeel | marketing

Beste kinderopvang collega,

Mijn naam is Amélie. Met vijf dochters, twee gerbils, een hond, een kat en een partner is het thuis altijd een gezellige drukte. Ik heb de (Montessori) PABO afgerond en heb gewerkt als docent onderwijskunde en pedagogiek in het volwassenenonderwijs. Daarna heb ik mijn eigen kinderopvangorganisatie opgericht en verkocht. Nu geef ik al geruime tijd pedagogisch advies aan verschillende houders en ken ik de branche goed. Ik geniet ervan dat iedere organisatie zo anders is, maar uiteindelijk alle organisaties hetzelfde doel hebben: kinderen een goede basis meegeven met veel liefde. Naast mijn werk als directeur van Sterk in Kinderopvang studeer ik forensische orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Ik drink graag een sterke bak koffie met u en maak graag kennis met u. Wellicht tot ziens

myrthe

Myrthe

Pedagogisch coach & beleidsmedewerker

Beste lezer,

Graag stel ik mijzelf voor: ik ben Myrthe, pedagogisch coach en beleidsmedewerker bij Sterk in Kinderopvang. Na het afronden van de opleiding Pedagogiek heb ik bij verschillende kinderopvangorganisaties gewerkt als pedagogisch medewerker en ben ik doorgegroeid tot vestigingsmanager. Hier ontdekte ik mijn passie voor het coachen van pedagogisch medewerkers en het ondersteunen van organisaties bij het verbeteren van hun kwaliteit. Bij Sterk in Kinderopvang kan ik hier dagelijks mee bezig zijn en een bijdrage leveren aan de kwaliteit binnen de kinderopvang. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten en te spreken over de mogelijkheden.

Vriendelijke groeten, Myrthe

lisette

Lisette

Pedagogisch coach & beleidsmedewerker

Beste websitebezoeker, 

Mijn naam is Lisette en ik werk als pedagogisch coach en beleidsmedewerker bij Sterk in Kinderopvang. Na mijn studie Pedagogiek heb ik ervaring opgedaan binnen verschillende kinderopvangorganisaties en zo mijn passie gevonden voor het coachen van pedagogisch medewerkers en het begeleiden van kinderen en ouders.

Het is mijn doel om pedagogisch medewerkers uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen en plezier te houden in hun werk, zodat zij de best mogelijke zorg kunnen bieden aan de kinderen. Ik vind het belangrijk dat ieder kind hoog kwalitatieve opvang krijgt en daar draag ik graag aan bij.

Ik kijk ernaar uit om bij Sterk in Kinderopvang te blijven werken en mijn kennis en ervaring te delen met de organisaties waar we mee samenwerken.

Hartelijke groet,
Lisette

rianne-3

Rianne

Pedagogisch coach & beleidsmedewerker

Beste bezoeker,

Graag stel ik mijzelf voor: mijn naam is Rianne en ik ben sinds 2021 werkzaam bij Sterk in Kinderopvang. Als pedagoog heb ik altijd al een passie gehad voor het werken met kinderen. Na het afronden van de opleiding voor de kinderopvang en Pedagogiek, heb ik zeven jaar ervaring opgedaan als pedagogisch medewerker op de groep met kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud.

Bij Sterk in Kinderopvang werk ik als pedagogisch coach en vind ik het belangrijk om een positieve en open werksfeer te creëren voor de pedagogisch medewerkers. Het is mijn missie om hen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en om open te staan voor de belevingswereld van kinderen. Kinderen hebben zoveel te bieden en daar kunnen wij als volwassenen veel van leren!

Hartelijke groet,

Rianne

suzanne

Suzanne

Pedagogisch coach & beleidsmedewerker

Goedendag,

Leuk dat u mijn introductie leest, mijn naam is Suzanne en ik werk bij Sterk in Kinderopvang als pedagogisch coach en beleidsmedewerker. Met mijn SPH-diploma op zak ben ik begonnen in het speciaal onderwijs, maar de kinderopvang bleek mijn echte passie. Na 11 jaar werkzaam te zijn geweest in de kinderopvang als pedagogisch medewerker en locatiemanager, ben ik nu bij Sterk in Kinderopvang aan de slag als pedagogisch coach en beleidsmedewerker. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om bij te dragen aan de ontwikkeling en het geluk van kinderen en medewerkers.

Als pedagogisch coach help ik pedagogisch medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en de kwaliteit van de kinderopvang nog verder te verbeteren. Met mijn ervaring en kennis wil ik bijdragen aan het positief zien en openstaan voor de belevingswereld van kinderen. Want we kunnen zoveel leren van kinderen!

Ik hoop dat ik snel kennis met u mag maken en wellicht tot ziens bij Sterk in Kinderopvang!

Hartelijke groet, Suzanne

fanny-2

Fanny

Pedagogisch coach & beleidsmedewerker

Hoi!

Mijn naam is Fanny en ik ben pedagogisch coach en beleidsmedewerker bij Sterk in Kinderopvang. Na het behalen van mijn HBO Pedagogiek diploma in Amsterdam, heb ik mezelf verder ontwikkeld door een opleiding tot pedagogisch coach te volgen. Met mijn bijdrage heb ik de pedagogische kwaliteit van een grote kinderopvangorganisatie verbeterd. Hier ontdekte ik dat mijn passie binnen de kinderopvang ligt en dat ik goed ben in het coachen van mensen om het beste uit zichzelf te halen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving en een fijne dag op de groep kunnen hebben. Bovendien houd ik van sporten en gezellige bordspellen.

Heb je vragen? Ik help je graag verder! Vriendelijke groet, Fanny