logo sterk in kinderopvang

Voorschoolse educatie

Voorschoolse educatie biedt ondernemerskansen door verzekerd te zijn van toestroom van kinderen en subsidies van veel gemeenten. Maar het is ook een verantwoordelijkheid, omdat uw aanbod bepalend is voor de kansen van kinderen. Het streven naar het beste voorschoolse aanbod is dus van groot belang, omdat het de kansen van kinderen kan verhogen en hun toekomst kan bepalen.

Informatiegesprek

Overweegt u om voorschoolse educatie aan te bieden, maar twijfelt u nog? Wij staan klaar om samen met u de voor- en nadelen te bespreken en u te informeren over de stappen die u moet nemen. Tijdens ons vrijblijvende en kosteloze informatiegesprek krijgt u de kans om al uw vragen te stellen en duidelijkheid te krijgen. Dit gesprek kan online plaatsvinden of bij ons op kantoor.

De sleutel tot een succesvol VE-beleid
Kleine dreumes, grote avonturen - kijk hoe hij zijn fantasie de vrije loop laat gaan bij de speelgoedkast!

VE-startpakketten

VE-startpakketten

Sterk in Kinderopvang heeft diverse pakketten beschikbaar om het proces naar uw eigen voorschoolse educatie locatie soepel te laten verlopen.
Meer informatie >
beleid schrijven-2

VE-beleid laten ontwikkelen

VE-beleid laten ontwikkelen

Wij bieden maatwerk VE-beleidsplannen die aansluiten bij uw organisatie. Hierbij kunt u denken aan een VE-pedagogisch beleidsplan, scholingsplan of ouderparticipatieplan.
Meer informatie >
Bij Sterk in Kinderopvang staat pedagogische kwaliteit voorop. Onze coaches zorgen voor de juiste ondersteuning en begeleiding, zodat pedagogisch medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen en kinderen de beste zorg krijgen.

Pedagogische coaching VE

Pedagogische coaching VE

Bij Sterk in Kinderopvang kunt u rekenen op professionele VE-coaching op uw locatie. Onze ervaren pedagogisch coaches hebben alle vereiste opleidingen en toestemmingen en bieden coaching op maat. Ook in Amsterdam.
Meer informatie >
Dankzij onze hoogwaardige trainingen kunt u als ondernemer in de kinderopvang uw kennis vergroten en uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Word een expert in uw vakgebied en zet de stap naar succes!

Trainingen speciaal voor VE-locaties

Trainingen speciaal voor VE-locaties

Sterk in Kinderopvang verzorgt diverse trainingen die speciaal zijn ontwikkeld voor managers, houders en pedagogisch medewerkers die werkzaam zijn op VE-locaties.
Meer informatie >
locatiescan-2

Proefinspectie voorschoolse educatie

Proefinspectie voorschoolse educatie

Wij bieden VE-proefinspecties op maat, afgestemd op de specifieke eisen van voorschoolse educatie locaties. Dit omdat het toezicht bij VE-locaties anders verloopt dan bij reguliere opvanglocaties.
Meer informatie >