Search
logo sterk in kinderopvang

VE-Proefinspectie

Om u goed voor te bereiden op de uitgebreide inspectie van de toezichthouder, biedt Sterk in Kinderopvang u een proefinspectie voorschoolse educatie aan. Onze beleidsmedewerker trekt de pet van de toezichthouder aan en voert een inspectie uit zoals u die ook van de toezichthouder kunt verwachten. Het grote verschil is dat het inspectierapport geen sancties bevat, maar wel waardevolle tips en feedback om u verder te helpen. Dit helpt u om goed voorbereid te zijn op de inspectie en de voorschoolse educatie te optimaliseren.

locatiescan-2

VE-Proefinspectie

  • 2 uur inspectie op locatie
  • Inspectie van uw beleidsstukken
  • Inspectie van uw website
  • Inspectierapport met feedback en tips
  • Nagesprek

VE-Proefinspectie 

Onze beleidsmedewerker trekt de schoenen van de GGD-inspecteur aan en beoordeelt al uw beleidsstukken. Vervolgens voert ze een inspectie uit op uw locatie, waarbij ze het registratieproces controleert en vragen stelt die u ook van de GGD-inspecteur kunt verwachten. Na afloop ontvangt u een inspectierapport met feedback en praktische tips, zodat u goed voorbereid bent op de echte inspectie.

Proefinspectie-gesprek

  • 2 uur inspectiegesprek via Teams

Proefinspectie-gesprek  

Bent u zenuwachtig voor het inspectiebezoek van de GGD en wilt u goed voorbereid zijn? Dan is onze proefinspectie via Teams een goede optie voor u. Tijdens dit gesprek stelt een van onze medewerkers vragen die de toezichthouder ook zou kunnen stellen. U krijgt de mogelijkheid om te oefenen en hulp te vragen, zodat u tijdens de echte inspectie beter weet wat u wel en niet kunt zeggen. Zo gaat u zelfverzekerd het inspectiebezoek tegemoet.

Neem contact met ons op voor deskundig advies over kinderopvang - Sterk in Kinderopvang

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een proefinspectie?