logo sterk in kinderopvang

Uitbreiden in de kinderopvang

Als ervaren kinderopvangondernemer wilt u graag uitbreiden, maar dit vergt veel tijd en energie. Gelukkig kan Sterk in Kinderopvang u helpen met diverse ondersteuningspakketten, van (ver)bouwbegeleiding tot arbeidsrechtelijk advies. Zo kunt u zich blijven richten op waar u goed in bent: het bieden van kwalitatieve kinderopvang.

Informatie gesprek

Het kan prettig zijn om een partner te hebben die met u meedenkt voordat u besluit om te groeien. Iemand die u adviseert over de veranderingen en waar u op moet letten. Bij Sterk in Kinderopvang bieden wij u graag een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek aan, waarbij we al uw vragen kunnen beantwoorden. Het gesprek kan online of bij ons op kantoor plaatsvinden.

Bouwen aan uw ideale kinderopvangruimte
geschiedenis van sterk in kinderopvang_Tekengebied 1-3

Pakketten: een nieuwe locatie

Pakketten: een nieuwe locatie

Dit pakket is op maat gemaakt voor ervaren houders die al een kinderopvanglocatie beheren en van plan zijn om een nieuwe locatie te openen.
Meer informatie >
Veiligheid en zekerheid met onze locatiescans: Onze pedagogisch coaches zijn er klaar voor!

Locatiescan

Locatiescan

Kies voor zekerheid en laat ons controleren of het pand dat u op het oog heeft geschikt is voor de kinderopvang. Op die manier voorkomt u onverwachte kosten en risico's op een verkeerde investering.
Meer informatie >
Veiligheid en ontwerp hand in hand: ontdek ons professionele bouwadvies en inrichtingsservices

(ver)Bouwbegeleiding

(ver)Bouwbegeleiding

Laat ons u ontzorgen bij uw (ver)bouwproject! Wij zorgen voor een vakkundige begeleiding, van ontwerp tot oplevering.
Meer informatie >