logo sterk in kinderopvang

Sterk in Kinderopvang: de expert in arbeidsrechtelijke zaken voor uw kinderopvang

Uw personeel is de ruggengraat van uw kinderopvangorganisatie en bepaalt de kwaliteit van uw diensten en het imago van uw organisatie. Een goed functionerend team is van onschatbare waarde voor uw kinderopvang. Aan de andere kant kan een arbeidsconflict leiden tot een verstoorde werksfeer, onrust in het team en kostbare gevolgen hebben. Sterk in Kinderopvang helpt u om arbeidsconflicten te voorkomen en op te lossen. Vertrouw op onze expertise en ervaring om uw werkomgeving gezond en productief te houden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

etische code-2

Advies

Soms heeft u behoefte aan advies of wilt u even sparren over bepaalde situaties in uw kinderopvangorganisatie. Bij Sterk in Kinderopvang bieden we adviesmomenten aan voor vragen zoals: wat te doen bij een personeelslid dat zich ziek meldt terwijl u vermoedt dat het niet om ziekte gaat? Mag u de vaccinatie-status bespreken met uw personeelsleden? In hoeverre kunt u flexibiliteit verwachten van uw medewerkers rondom uren-inzet? Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies.

Controle overeenkomsten

Om arbeidsconflicten te voorkomen is het van belang dat uw arbeidscontracten de rechten en plichten van uw medewerkers duidelijk vastleggen. Sterk in Kinderopvang biedt u de mogelijkheid om uw contracten te laten controleren door onze ervaren advocaat. Op basis van zijn of haar feedback kunt u uw overeenkomsten verbeteren en zo mogelijke conflicten voorkomen.

Arbeidsconflict

Arbeidsconflicten kunnen een negatieve invloed hebben op de werksfeer en de productiviteit van uw kinderopvangorganisatie. Als u er zelf niet uitkomt, is het fijn om te weten dat Sterk in Kinderopvang u kan helpen. Wij bieden bemiddeling en juridische bijstand om uw belangen te behartigen en een zo pragmatisch mogelijke oplossing te vinden. Indien nodig voeren we een procedure namens u bij de bestuursrechter. Onze ervaren juridische experts houden altijd uw belang in het oog en streven naar een optimale oplossing voor uw arbeidsconflict.

Nooit meer wakker liggen van arbeidsconflicten? Sterk in Kinderopvang staat voor u klaar met deskundig juridisch advies en bemiddeling. Wij zorgen dat uw organisatie in overeenstemming is met de wet- en regelgeving en helpen u een gezonde en productieve werkomgeving te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een einde aan arbeidszaken die uw nachtrust verstoren!

Pedagogisch beleid en coaching: Het belang van een goed beleid en de juiste begeleiding van medewerkers in de kinderopvang.

Wilt u meer informatie?