logo sterk in kinderopvang

Pedagogisch beleidsplan laten (her)schrijven

U wilt toch ook dat uw pedagogisch beleid het beste weergeeft wat uw kinderopvanglocatie te bieden heeft? Laat het schrijven van uw beleidsplan over aan Sterk in Kinderopvang. Wij ontwerpen het plan naar uw wensen en behoeften, zodat het pedagogisch klimaat van uw locatie volledig tot zijn recht komt.

Ontdek de wonderen van het spel: een dreumes in actie

Pedagogisch beleidsplan
kinderdagopvang

 • 1,5/2 uur voorgesprek
 • 10 uur schrijven van uw beleidsplan
 • 1 correctieronde

Pedagogisch beleidsplan Kinderdagopvang

Ons proces begint met een gesprek met een van onze beleidsmedewerkers, waarin uw pedagogische visie en handelingen in kaart worden gebracht. Ook wordt uw locatie onder de loep genomen, zoals het aantal kindplaatsen en groepen, gebruik van de 3-uursregeling en meer. Op basis hiervan schrijft onze beleidsmedewerker uw plan, waarbij u ook nog feedback kunt geven voor eventuele correcties. U ontvangt het plan in zowel PDF- als Word-formaat voor toekomstige aanpassingen en plaatsing op uw website.

Pedagogisch beleidsplan Reguliere Buitenschoolse opvang

Sterk in Kinderopvang helpt u graag bij het schrijven van uw pedagogisch beleidsplan voor buitenschoolse opvang. Onze beleidsmedewerker brengt tijdens een voorgesprek uw pedagogische visie en handelen in kaart en stelt vragen over uw locatie en groepen. Aan de hand van deze informatie wordt het plan geschreven en krijgt u het in zowel PDF- als Word-document, zodat u het gemakkelijk kunt delen en in de toekomst kunt actualiseren.

Pedagogisch beleidsplan
buitenschoolse opvang

 • 1,5/2 uur voorgesprek
 • 10 uur schrijven van uw beleidsplan
 • 1 correctieronde

Combipakket: Pedagogisch beleidsplan reguliere buitenschoolse opvang en kinderdagopvang

 • 1,5 /2 uur voorgesprek per locatie
 • 15 uur schrijven van uw beleidsplannen
 • 1 correctieronde per plan

Combipakket: Pedagogisch beleidsplan Reguliere BSO & KDV 

Bent u zowel eigenaar van een kinderdagopvang als een buitenschoolse opvang? Kies dan voor ons combipakket dat speciaal is ontworpen voor uw situatie. Onze beleidsmedewerkers brengen uw pedagogische visie en handelen in kaart en verzamelen informatie over beide locaties. Op basis hiervan schrijven we gedetailleerde plannen die voldoen aan alle wet- en regelgeving. Feedback is altijd welkom en u ontvangt zowel PDF- als Word-documenten voor gemakkelijke toegang en toekomstige actualisering.

Actualiseren van uw Pedagogisch beleidsplan Reguliere kinderopvang

Geef uw pedagogisch beleidsplan een frisse update met Sterk in Kinderopvang! Onze beleidsmedewerkers herschrijven uw plan binnen vier uur, maar mocht er meer werk nodig zijn, dan informeren wij u altijd vooraf. Na een voorgesprek starten wij met het herschrijven van uw plan en na uw feedback ontvangt u het plan in zowel PDF- als Word-document. Zo bent u weer helemaal up-to-date en kunt u zich richten op waar u goed in bent: zorg dragen voor uw opvanglocatie.

Actualiseren beleidsplan
reguliere kinderopvang

 • 1 uur voorgesprek
 • 4 uur herschrijven van uw beleidsplan
 • 1 correctieronde
Verbeter de kwaliteit van uw kinderopvang met onze pedagogische coaching

Maak het verschil met een kwalitatief pedagogisch beleidsplan van Sterk in Kinderopvang.