logo sterk in kinderopvang

Eerste hulp
bij GGD

De onverwachte inspectie van de GGD op uw kinderopvanglocatie kan voor verrassingen zorgen. Bent u dit keer verrast? Heeft u voldaan aan de nieuwste wetgeving voor kinderopvang? Sterk in Kinderopvang biedt ondersteuning bij het uitvoeren van verbetertrajecten en het voldoen aan aanwijzingen van de GGD en gemeente. In het geval van een onterechte sanctie, zoals een last onder dwangsom of bestuurlijke boete, kan ons team u bijstaan in het opstellen van een passende zienswijze en verdediging, inclusief juridische bijstand tot en met een rechtzaak. Laat Sterk in Kinderopvang u helpen om uw kinderopvanglocatie in overeenstemming te houden met de wetgeving en uw rechten te beschermen.

jurdisch advies bij ggd zaken en sancties vanuit de geRechterlijke hamer als symbool voor juridisch advies en ondersteuning bij GGD-zaken en gemeentelijke sancties

Helder juridisch advies voor uw kinderopvang

Als kinderopvangprofessional is het soms fijn om een klankbord te hebben en extra uitleg te krijgen over de wet- en regelgeving. Sterk in Kinderopvang biedt ondersteuning bij het aanpassen van uw werkwijze om te voldoen aan de wetgeving. Onze online adviesgesprekken zijn op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. Of u nu vragen heeft na een inspectie van de GGD of simpelweg twijfelt of u de juiste procedures volgt, ons deskundige team staat voor u klaar. Bij Sterk in Kinderopvang hebben we uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving in de kinderopvang en we zijn toegewijd om u te helpen uw organisatie te verbeteren en te laten groeien. Neem vandaag nog contact op met Sterk in Kinderopvang voor een op maat gemaakt adviesgesprek en krijg de ondersteuning die u nodig heeft

Uw kinderopvang op de juiste koers met een Sterk verbetertraject.

Wanneer de GGD-inspecteur na een inspectie advies tot handhaving geeft, kan dat schrikken zijn. Gelukkig bieden sommige gemeenten een herstelaanbod aan. In dit geval is het belangrijk om duidelijk te definiëren welke acties ondernomen moeten worden om de overtreding op te lossen en ervoor te zorgen dat deze in de toekomst niet meer voorkomt. Sterk in Kinderopvang biedt advies, ondersteuning en praktische hulp bij het uitzetten van deze acties. Wij kunnen zelfs acties overnemen, zoals beleidswijzigingen of coaching van medewerkers. Elk verbetertraject is aangepast aan de specifieke organisatie, behoeften en situatie. Voordat het verbetertraject van start gaat, vindt er een gesprek plaats om vast te stellen welke acties er nodig zijn. Vertrouw op Sterk in Kinderopvang om uw kinderopvangorganisatie op de juiste weg te krijgen na een advies tot handhaving.

Rapport analyse

Wanneer u een rapport ontvangt waarin handhaving wordt geadviseerd, kan dat schrikken zijn. Sommige ondernemers nemen direct actie, terwijl anderen het naast zich neerleggen. Sterk in Kinderopvang raadt u aan om altijd het inspectierapport te laten controleren bij een advies tot handhaving. Zelfs het krijgen van een gemeentelijke aanwijzing kan in de toekomst grote problemen veroorzaken omdat deze deel uitmaken van uw inspectiegeschiedenis. Na de rapportanalyse krijgt u een gesprek met onze jurist, waarbij hij advies geeft over de vervolgstappen. Zo weet u zeker dat u niet te veel of te weinig doet en dat wat u doet, het juiste is. Vertrouw op Sterk in Kinderopvang voor deskundig advies en ondersteuning bij een advies tot handhaving, en voorkom onnodige problemen in de toekomst.

Juridische stappen

Als uw gemeente besluit om over te gaan tot een handhavingstraject, staat Sterk in Kinderopvang klaar om u te ondersteunen. Wij behartigen uw juridische belangen en zoeken tegelijkertijd naar een pragmatische oplossing om de handhaving te beëindigen. Indien nodig voeren we namens u een procedure bij de bestuursrechter. Bij Sterk in Kinderopvang houden we altijd uw belang in het oog en streven we naar de best mogelijke uitkomst voor uw kinderopvangorganisatie. Vertrouw op onze expertise en juridische bijstand om uw zaak te behartigen in een handhavingstraject.

Kinderopvangwet Essentials

Of u nu een nieuwe ondernemer bent of een doorgewinterde professional in de kinderopvang, de immer veranderende wet- en regelgeving van de GGD-inspecteur kan frustrerend zijn. Maar maak u geen zorgen, Sterk in Kinderopvang biedt de oplossing. Onze grondige training van vier dagen biedt een diepgaand inzicht in de Wet Kinderopvang en het toezichtkader. Deze training is op maat gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen van de opleiding tot toezichthouder. Na de training heeft u niet alleen een uitgebreid begrip van de wet- en regelgeving in de kinderopvang, maar ook van de inspectieprocessen. Laat ons u helpen om te voldoen aan de eisen van de GGD-inspecteur en om uw kinderopvangorganisatie naar een hoger niveau te tillen. Schrijf u vandaag nog in voor onze professionele training en neem de controle over uw kinderopvangbedrijf!

Neem contact met ons op voor deskundig advies over kinderopvang - Sterk in Kinderopvang

Voorkom onnodige problemen en bescherm uw kinderopvangorganisatie met het deskundige juridisch advies van Sterk in Kinderopvang. Onze ervaren juristen staan voor u klaar om uw belangen te behartigen en pragmatische oplossingen te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een zorgeloze toekomst voor uw kinderopvang.