logo sterk in kinderopvang

Praktijkbegeleiding

Goede stagiaires en student-werknemers kunnen een waardevolle toevoeging zijn voor elk bedrijf. Wanneer zij zich goed voelen, presteren ze beter en zijn ze sneller inzetbaar. Met ons praktijkbegeleidingspakket halen wij het beste uit uw stagiaires en student-werknemers, zodat u meer kwaliteit op de werkvloer heeft en u zich kunt ontzorgen.

Ons praktijkbegeleidingspakket biedt uw organisatie professionele begeleiding en ondersteuning voor stagiaires en student-werknemers. Wij helpen hen zich te ontwikkelen en hun vaardigheden en kennis te verbeteren, zodat ze een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan uw team. Dit zorgt niet alleen voor betere prestaties en snellere inzetbaarheid, maar ook voor meer kwaliteit op de werkvloer.

Onze praktijkbegeleiding is gericht op het halen van de beste resultaten en het bieden van ondersteuning aan uw stagiaires en student-werknemers. Wij zorgen ervoor dat zij zich op hun gemak voelen, zodat zij optimaal kunnen presteren en zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Dit ontzorgt u als werkgever en biedt u de garantie van een professionele begeleiding voor uw stagiaires en student-werknemers.

Kortom, ons praktijkbegeleidingspakket haalt het beste uit uw stagiaires en student-werknemers, zorgt voor meer kwaliteit op de werkvloer en ontzorgt u als werkgever.

fanny-2

Stagebeleid

Bij Sterk in Kinderopvang hechten wij veel waarde aan een gedegen stagebeleid. Wij begrijpen namelijk dat goede procedures van belang zijn voor uw organisatie en de ontwikkeling van uw stagiaires. Daarom verzorgen wij een professioneel stagebeleid dat is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Ons stagebeleid bestaat uit zorgvuldig vastgelegde procedures die gericht zijn op het bieden van de beste ondersteuning aan uw stagiaires. Wij zorgen ervoor dat zij zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen ontwikkelen tot zelfstandige en competente professionals. Hierbij staat de ontwikkeling van de stagiair centraal en houden wij rekening met uw organisatiecultuur en doelstellingen.

Bij Sterk in Kinderopvang begrijpen wij dat uw organisatie uniek is en dat daarom ook het stagebeleid op maat moet worden gemaakt. Wij gaan daarom graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken. Op basis hiervan stellen wij een stagebeleid op dat volledig is afgestemd op uw organisatie en dat bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van uw stagiaires.

Evaluatiegesprekken

Bij Sterk in Kinderopvang vinden wij het belangrijk dat uw stagiaires en student-werknemers zich goed voelen en zich kunnen ontwikkelen tot competente professionals. Daarom voeren wij eens per kwartaal persoonlijke gesprekken over hun welbevinden en persoonlijke ontwikkeling. Hierbij worden zij gemotiveerd en gecoacht, wat resulteert in een plan van aanpak en adviezen voor verdere begeleiding.

Onze persoonlijke gesprekken zijn gericht op het bieden van de beste ondersteuning aan uw stagiaires en student-werknemers. Wij zorgen ervoor dat zij zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen ontwikkelen tot zelfstandige en competente professionals. Hierbij staat hun welzijn en persoonlijke ontwikkeling centraal.

Na afloop van het persoonlijke gesprek ontvangt u als werkgever een verslag met eventuele adviezen of zaken waar u op kunt letten bij de verdere begeleiding van de stagiair of student-werknemer. Voor BBL’ers ontvangt u bovendien een advies over hun inzetbaarheid. Zo kunt u als werkgever de begeleiding en ontwikkeling van uw stagiaires en student-werknemers nog beter vormgeven.

Afname proeve van bekwaamheid

Bij Sterk in Kinderopvang vinden wij het belangrijk dat uw student-werknemers zich ontwikkelen tot competente professionals. Daarom nemen wij, wanneer de student er aan toe is, de proeve van bekwaamheid af. Hierbij testen wij of de student alle kennis en vaardigheden bezit om zijn of haar functie goed uit te voeren. Uiteraard wordt u als werkgever over het resultaat geïnformeerd.

Sterk in Kinderopvang is goedgekeurd om van diverse opleidingen de proeve van bekwaamheid af te nemen. Dit betekent dat wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om deze test op de juiste manier af te nemen en te beoordelen.

Wij vinden het belangrijk dat uw student-werknemers zich kunnen ontwikkelen tot competente professionals en dat zij hun opleiding met succes afronden. Het afnemen van de proeve van bekwaamheid is hierbij een belangrijke stap. Bij Sterk in Kinderopvang staan wij garant voor een professionele begeleiding en afname van de proeve van bekwaamheid.

Hulp bij studie-opdrachten

Bij Sterk in Kinderopvang begrijpen wij dat sommige student-werknemers fantastisch presteren in de praktijk, maar dat zij moeite hebben met schoolopdrachten. Als werkgever wilt u natuurlijk het beste uit uw student-werknemers halen. Daarom gaan wij, indien er behoefte aan is, met de student-werknemer in gesprek om de oorzaak te achterhalen.

Wij bieden extra begeleiding op maat, zodat de student-werknemer zich verder kan ontwikkelen. Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om alle opdrachten op school goed uit te voeren. Daarom staan wij klaar om extra ondersteuning te bieden, zodat de student-werknemer zich kan focussen op zijn of haar ontwikkeling en groei.

Onze extra begeleiding op maat is gericht op het bieden van de beste ondersteuning aan uw student-werknemers. Wij zorgen ervoor dat zij zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen ontwikkelen tot competente professionals. Hierbij staat hun welzijn en persoonlijke ontwikkeling centraal.

Luisterend oor voor de BPV-begeleider

Als BPV-begeleider wilt u natuurlijk het beste uit uw stagiaires en student-werknemers halen. Het begeleiden van deze jonge professionals kan soms uitdagend zijn. Daarom biedt Sterk in Kinderopvang ondersteuning aan BPV-begeleiders die vragen hebben over de begeleiding van hun stagiaires of student-werknemers.

Bij ons kunt u altijd een afspraak maken om te bespreken hoe u uw stagiaires en student-werknemers het beste kunt begeleiden. Wij bieden u een luisterend oor en geven, indien gewenst, passend advies. Wij begrijpen dat het begeleiden van jonge professionals soms vragen met zich meebrengt en wij staan klaar om u te ondersteunen bij uw begeleidende rol.

Onze ondersteuning is gericht op het bieden van de beste begeleiding aan uw stagiaires en student-werknemers. Wij zorgen ervoor dat u als BPV-begeleider zich gesteund voelt in uw begeleidende rol en dat uw stagiaires en student-werknemers zich kunnen ontwikkelen tot competente professionals.

Inzetbaarheidsverklaring

Als werkgever wilt u natuurlijk dat uw BBL-studenten inzetbaar zijn en voldoen aan de eisen van de toezichthouder. Bij Sterk in Kinderopvang begrijpen wij dat u als werkgever een goed onderbouwde inzetbaarheidsverklaring nodig heeft.

Wij verzorgen een inzetbaarheidsverklaring voor uw BBL-studenten, waarbij wij rekening houden met de eisen van de toezichthouder. Op deze manier bent u er zeker van dat uw BBL-studenten voldoen aan alle eisen en dat zij klaar zijn voor de praktijk.

Onze inzetbaarheidsverklaringen zijn gebaseerd op een gedegen kennis van de eisen van de toezichthouder en een uitgebreide kennis van de BBL-opleidingen. Wij zorgen ervoor dat uw BBL-studenten inzetbaar zijn en voldoen aan alle eisen.

Neem contact met ons op voor deskundig advies over kinderopvang - Sterk in Kinderopvang

Bent u benieuwd naar onze praktijkbegeleiding?