logo sterk in kinderopvang

Proefinspectie: onderzoek voor registratie

Als nieuwe ondernemer in de kinderopvang dient u een LRK-nummer aan te vragen om uw eerste kinderopvanglocatie te openen. Dit proces kan echter een langdurig en kostbaar proces zijn, vooral omdat sinds 2017 de regeling “Streng aan de poort” geldt. Dit betekent dat u als nieuwe ondernemer alles in orde moet hebben voordat u toegelaten wordt tot het landelijk register kinderopvang. Om onnodige frustratie en kosten te voorkomen, bieden wij een proefinspectie “Onderzoek voor registratie” aan. Zo weet u zeker dat uw organisatie voldoet aan alle eisen en kunt u direct uw aanvraag indienen bij de gemeente.

Zekerheid en vertrouwen bij de GGD-inspectie dankzij onze proefinspectie

Proefinspectie 'onderzoek voor registratie'

  • 2 uur inspectie op locatie
  • Inspectie van uw beleidsstukken
  • Inspectie van uw website
  • Inspectierapport met feedback en tips
  • Nagesprek

Proefinspectie ‘onderzoek voor registratie’

Onze medewerker neemt de rol van GGD-inspecteur aan en beoordeelt al uw beleidsstukken. Vervolgens komt ze bij u op locatie om een proefinspectie ‘onderzoek voor registratie’ na te bootsen. Tijdens deze inspectie stelt ze vragen die u ook kunt verwachten van de GGD-inspecteur en controleert ze uw locatie. Na afloop ontvangt u een inspectierapport met waardevolle feedback en handige tips, zodat u goed voorbereid bent op de echte inspectie.

Online Proefinspectie-gesprek

  • 2 uur inspectiegesprek via Teams

Online proefinspectie-gesprek  

Als u zich zorgen maakt over het inspectiebezoek van de GGD op uw locatie, bieden wij een proefinspectie-gesprek aan. Tijdens dit gesprek voert een van onze medewerkers via Teams een inspectiegesprek met u, waarbij zij vragen stelt die de toezichthouder ook zou kunnen stellen. Dit geeft u de mogelijkheid om te oefenen met het beantwoorden van vragen en om eventuele zorgen of vragen te bespreken. Zo bent u beter voorbereid op de echte inspectie en kunt u met meer zelfvertrouwen het inspectiebezoek tegemoet treden.

 
Verbeter de kwaliteit van uw kinderopvang met onze pedagogische coaching

Wilt u meer weten?