Search
logo sterk in kinderopvang

Onze missie

facetten van hun werkzaamheden, van het starten van een kinderopvanglocatie tot aan de bouw van een pand en alles daartussenin. Daarbij bieden wij ook pedagogische coaching en scholing om uw medewerkers in hun kracht te zetten en de pedagogische kwaliteit van uw kinderopvang te verhogen. Bij handhaaftrajecten en beleidswerkzaamheden staan wij u bij met raad en daad. Ontdek wat Sterk in Kinderopvang voor u kan betekenen en haal het beste uit uw kinderopvangonderneming.

Onze visie

Doen wat nodig is en begeleiden in het zelfstandig uitvoeren als het kan. 

Ons pedagogisch aanbod

Sterk in Kinderopvang biedt een uitgebreid pakket aan diensten om ondernemers in de kinderopvang te ondersteunen in hun ontwikkeling. Een belangrijk onderdeel hiervan is pedagogische coaching. Onze pedagogisch coaches hebben jarenlange ervaring in de kinderopvang en zijn experts op het gebied van pedagogiek. Zij staan klaar om uw pedagogisch medewerkers te begeleiden en te coachen bij hun werkzaamheden, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en de kinderen hoogwaardige zorg en aandacht kunnen bieden. Of het nu gaat om het verbeteren van de interactie tussen de pedagogisch medewerker en het kind, het ontwikkelen van een individueel ontwikkelingsplan of het coachen van een heel team, wij bieden maatwerkoplossingen. Kies voor Sterk in Kinderopvang voor de beste pedagogische coaching voor uw organisatie.

Neem contact met ons op voor deskundig advies over kinderopvang - Sterk in Kinderopvang

Onze geschiedenis

Sterk in Kinderopvang is sinds 2013 actief als kinderopvangadviesbureau en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een deskundige partner voor ondernemers in de kinderopvangbranche. Onze dienstverlening omvat onder meer pedagogische coaching, scholing, beleidsadvies en begeleiding bij bouwprojecten. In 2020 hebben we onze naam veranderd naar “Sterk in Kinderopvang” en zijn we gegroeid naar een team van vijf ervaren pedagogisch coaches en beleidsmedewerkers, aangevuld met een architect, jurist en officemanager. Door onze brede kennis en expertise zijn wij in staat om kinderopvangorganisaties optimaal te ondersteunen en te helpen groeien.

Wij bieden pedagogisch coaching in:

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstam, Arnhem, Haarlemmermeer, ‘s-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Maastricht, Dordrecht, Ede, Leeuwarden, Deventer, Alphen aan den Rijn, Lelystad, Gouda, Hoorn, Heerlen, Oss en de rest van Nederland!