logo sterk in kinderopvang

Van start tot succes: wij ontwikkelen uw op maat gemaakte pedagogisch beleid voor de kinderopvang

Ontdek hoe Sterk in Kinderopvang u kan helpen met het schrijven van een op maat gemaakt pedagogisch beleidsplan dat aan de wettelijke eisen voldoet en dat past bij uw specifieke wensen en locatie. Vergeet het kopiëren van beleidsplannen van andere organisaties – laat ons uw unieke verhaal vertellen en uw toezichthouder overtuigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professioneel, betrouwbaar en efficiënt resultaat!

Ontdek de wonderen van het spel: een dreumes in actie

Pedagogisch beleidsplan
kinderdagopvang

  • 1,5/2 uur voorgesprek
  • 10 uur schrijven van uw beleidsplan
  • 1 correctieronde

Laat uw kinderopvang excelleren met een op maat gemaakt pedagogisch beleidsplan

Pedagogisch beleidsplan kinderopvang

Bij Sterk in Kinderopvang geloven we dat een goed pedagogisch beleidsplan de basis vormt voor succesvolle kinderopvang. Daarom bieden we een uniek proces aan waarbij we uw visie en pedagogische handelen in kaart brengen tijdens een voorgesprek met onze beleidsmedewerker. Hierbij wordt ook de locatie in beeld gebracht, zodat we een plan kunnen schrijven dat specifiek is afgestemd op uw kinderopvang. Vervolgens krijgt u de kans om feedback te geven en eventuele correcties aan te geven, waarna we het plan in zowel PDF- als Word-formaat leveren voor uw gemak en toekomstige actualisering. Maak uw kinderopvang onderscheidend met ons op maat gemaakte pedagogisch beleidsplan – plan nu uw voorgesprek!

Pedagogisch beleidsplan reguliere buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang vereist een ander pedagogisch beleidsplan dan kinderdagopvang, maar dat betekent niet dat u het zelf moet schrijven. Sterk in Kinderopvang biedt professionele ondersteuning bij het ontwikkelen van uw op maat gemaakte pedagogisch beleidsplan voor de buitenschoolse opvang. Ons proces begint met een voorgesprek waarin onze beleidsmedewerker uw pedagogische visie en handelingen in kaart brengt, samen met de specifieke locatiegegevens zoals groepen, aantal kindplaatsen en samenvoegingsbeleid. Vervolgens schrijven we uw plan op basis van de verzamelde informatie en geven we u de kans om feedback te geven en eventuele correcties aan te geven. Ten slotte leveren we het plan in zowel PDF- als Word-formaat voor uw gemak en toekomstige actualisering. Maak uw buitenschoolse opvang onderscheidend met ons professionele pedagogisch beleidsplan – neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend voorgesprek!

Pedagogisch beleidsplan
buitenschoolse opvang

  • 1,5/2 uur voorgesprek
  • 10 uur schrijven van uw beleidsplan
  • 1 correctieronde

Neem vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle kinderopvang en laat ons u helpen bij het opstellen van uw op maat gemaakte pedagogisch beleidsplan!

Combipakket: Pedagogisch beleidsplan reguliere buitenschoolse opvang en kinderdagopvang

  • 1,5 /2 uur voorgesprek per locatie
  • 15 uur schrijven van uw beleidsplannen
  • 1 correctieronde per plan

Maak uw kinderopvang onderscheidend en voldoe aan de wettelijke eisen met ons professionele pedagogisch beleidsplan

Combipakket: Pedagogisch beleidsplan Reguliere BSO & KDV 

Beheert u zowel een kinderdagverblijf als een buitenschoolse opvang en zoekt u een handige en professionele oplossing voor uw pedagogisch beleidsplannen? Dan biedt Sterk in Kinderopvang het perfecte combipakket voor u. Ons proces begint met een voorgesprek waarin onze beleidsmedewerker uw pedagogische visie en handelingen in kaart brengt voor beide locaties, en eventueel twee afzonderlijke gesprekken voert indien nodig. Vervolgens verzamelen we informatie over de locaties, waaronder groepen, aantal kindplaatsen, samenvoegingsbeleid en 3-uurs-regeling. Op basis van deze informatie schrijven we twee op maat gemaakte beleidsplannen die zowel de overeenkomsten als de verschillen tussen de locaties weerspiegelen. We geven u de kans om feedback te geven en eventuele correcties aan te geven, waarna we de plannen in zowel PDF- als Word-formaat leveren voor uw gemak en toekomstige actualisering. Vereenvoudig uw pedagogische beleidsplanning met ons combipakket – neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend voorgesprek!

Pedagogisch beleid en coaching: Het belang van een goed beleid en de juiste begeleiding van medewerkers in de kinderopvang.

Aarzel niet langer en neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!