logo sterk in kinderopvang

Babyspecialist: De Opleiding voor Professionele Baby Experts

Als u werkt met baby’s, dan bent u volgens de IKK-wetgeving verplicht om de opleiding Babyspecialist te volgen. En dat is niet alleen verplicht, maar ook superinteressant! Na het afronden van deze praktijkgerichte opleiding ontvangt u een erkend diploma als Babyspecialist.

Tijdens deze opleiding gaat u diep in op de theorie en kunt u dit op uw eigen tempo thuis doen. Het tweede en derde deel zijn gericht op de praktijk. Het tweede deel bestaat uit twee cursusdagen waarin u uitdagende opdrachten krijgt. Het derde deel bestaat uit praktijkopdrachten die u op uw eigen groep kunt uitvoeren met uw ‘eigen’ baby’s.

De kern van de opleiding ligt in de sensitieve responsiviteit, waarbij het welzijn van de baby en uzelf als professional centraal staat. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: hersenontwikkeling, Dunstan Babytaal, Pikler-methode, oudercommunicatie en persoonlijke coaching.

Wij bieden deze opleiding zowel in-company als individueel aan. Cursusdata voor individuele deelname vindt u in onze agenda.

baby pedagogisch beleid-2
pen-isolated-on-white-background-2021-12-15-20-02-58-utc-3
Neem contact met ons op voor deskundig advies over kinderopvang - Sterk in Kinderopvang

Ontdek de sleutel tot de volledige ontwikkeling van baby's met de opleiding tot Babyspecialist bij Sterk in Kinderopvang!