logo sterk in kinderopvang
Uitgelichte-afbeeldingen1

Wil jij een eigen kinderopvang starten?

Bij een kinderopvang openen komt veel kijken, Sterk in kinderopvang heeft diverse diensten ter ondersteuning en begeleiding om het proces van een eigen kinderopvang starten te versoepelen.

Lees verder
Uitgelichte-afbeeldingen2

Zoek jij een coach & beleidsmedewerker die jouw pedagogisch medewerkers laat groeien?

Bij Sterk in kinderopvang bieden wij een compleet coach & beleidsmedewerker abonnement aan, speciaal ontworpen voor de kinderopvangorganisatie waarbij het zelf in dienst nemen van een coach niet mogelijk is.

Lees verder
Eerste hulp bij GGD

Kan jij ondersteuning gebruiken bij ggd-zaken?

Binnen Nederland is er een Wet Kinderopvang waaraan de praktijk maar ook diverse geschreven beleidsstukken dient te voldoen. Soms is het nog niet zo makkelijk om aan al deze wetgeving te voldoen, Sterk in kinderopvang adviseert, ondersteunt en begeleid jouw, zodat je een foutloos inspectierapport tegemoet kan zien na een inspectie.

Lees verder
Uitgelichte-afbeeldingen4

Education is the most powerful weapon wich you can use to change the world’ – nelson mandela

Samen groeien naar Sterke kinderopvang in Nederland door het vergrote van je kennis op de voor kinderopvang belangrijke aspecten. Waardoor pedagogisch medewerkers kunnen werken vanuit passie en actieve kennis.

Lees verder
Uitgelichte-afbeeldingen5

Wil jij je kinderopvang-organisatie nog sterker maken

Een kwalitatief goede kinderopvang, is hetgeen wij allemaal na streven. Met de diverse kwaliteitsimpuls diensten van Sterk in kinderopvang wordt jouw kinderopvangorganisatie ondersteunt in het behalen van de hoogste haalbare kwaliteit.

Lees verder
Uitgelichte-afbeeldingen6

Sterke Voorschoolse educatie (VE)

Sed maiore pror sunt re, volore omnihit reic to et occaectatur sequas ut derumet ut velenitamet, inciendis dolores ariatem faccus, officiis eos sit expliantorem cone quae dolor aces vendam quiant molesequam reritat velent venda non cum experepro que

Lees verder