logo sterk in kinderopvang

Starten als ondernemer in de kinderopvang

Bent u net gestart met een kinderopvang of wilt u er graag een starten, maar weet u niet waar te beginnen? Het opstarten van een kinderopvang kan een uitdagend proces zijn met veel vragen waar u mee te maken krijgt. U heeft uw visie in uw hoofd, maar hoe zet u deze om naar concrete stappen en beleidsplannen? Wanneer voldoet u aan de wetgeving? Welke vergunningen zijn er nodig? En zo zijn er nog veel meer vragen waar u misschien graag antwoord op wilt hebben.

Bij Sterk in Kinderopvang staan we voor u klaar om u te helpen bij het opstarten van uw kinderopvanglocatie. Of u nu net begint of al ervaren bent in het opzetten van een kinderopvang, wij bieden u het handje extra dat u nodig heeft.

Wij hebben ruime ervaring in de kinderopvangbranche en zijn bekend met de wet- en regelgeving en de eisen die worden gesteld aan kinderopvanglocaties. Wij bieden u ondersteuning op maat en denken met u mee over alle aspecten die komen kijken bij het opstarten van een kinderopvang.

Wilt u uw visie omzetten naar concrete stappen en beleidsplannen? Of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van vergunningen en voldoen aan de wetgeving? Bij Sterk in Kinderopvang bieden we diverse pakketten en trainingen aan die aansluiten bij uw behoeften.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het opstarten van uw kinderopvanglocatie. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen op uw weg naar een succesvolle kinderopvang.

Uw droom, onze zorg

Onze diensten variëren van een compleet starterspakket tot een quickscan, interessante workshops of een coachtraject. Wat uw behoeften ook zijn, wij bieden hulp om uw kinderdagverblijf waar te maken.

Met ons starterspakket helpen wij u bijvoorbeeld bij het opstellen van een ondernemingsplan, het aanvragen van vergunningen en het voldoen aan de wet- en regelgeving. Met onze quickscan krijgt u snel inzicht in uw sterke punten en verbeterpunten. Wij bieden ook diverse workshops aan op het gebied van bijvoorbeeld pedagogiek, financiën en wet- en regelgeving. Daarnaast bieden wij coachtrajecten aan om u persoonlijk te begeleiden bij uw ondernemerschap.

Onze ervaren en deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen. Wij hebben ruime ervaring in de kinderopvangbranche en kennen de wet- en regelgeving en de eisen die worden gesteld aan kinderopvanglocaties.

Met Sterk in Kinderopvang als uw partner kunt u vertrouwen op professionele begeleiding en advies. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw eigen kinderopvang.

Een pedagogisch medewerker houdt een baby vast tijdens het werk in de kinderopvang.

Maak een vliegende start in de kinderopvang met Sterk in Kinderopvang

Pakket: Kinderopvang Kickstart

Bent u van plan om een kinderopvang te starten maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Dan is het Kinderopvang Kickstart-pakket van Sterk in Kinderopvang de perfecte oplossing voor u.

Met dit pakket nemen wij het totale proces van het starten van uw kinderopvang uit handen. U hoeft alleen nog te zorgen voor een geschikt pand en de financiële middelen. Sterk in Kinderopvang verzorgt vervolgens de rest. Van de inrichting van de locatie, het aansturen van de aannemer en het overzien van de verbouwing, tot het aanvragen van de benodigde vergunningen, het schrijven van uw beleidsstukken en het invullen van de aanvraag.

Wij begrijpen dat het starten van een kinderopvang een complex en tijdrovend proces is. Daarom zorgen wij ervoor dat u zich volledig kunt richten op het vinden van een geschikte locatie en financiering. Wij nemen alle andere aspecten voor onze rekening en zorgen dat uw kinderopvang startklaar is.

U blijft echter wel betrokken bij het proces. Door middel van een wekelijks evaluatiemoment blijft u op de hoogte van de voortgang en kunt u uw wensen aangeven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het eindresultaat volledig aansluit bij uw visie en ideeën.

Met het Kinderopvang Kickstart-pakket van Sterk in Kinderopvang bent u verzekerd van een vliegende start. Wij zorgen voor een professionele en succesvolle start van uw kinderopvang. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw eigen kinderopvang.:

Pakket: Kinderopvang Kickstart

 • Pedagogisch beleidsplan
 • Beleid Veiligheid en Gezondheid
 • Benodigde stukken aanvraag LRK-nummer
 • Aanvraag LRK-nummer
 • Aanvraag vergunningen
 • Leiden van de (ver)bouw
 • Inrichting
 • Werving en selectie personeel
 • Training Wet Kinderopvang
 • Voorbereidingstraining Toelatingscontrole GGD
 • Aanwezigheid toelatingskeuring GGD

Kinderopvang Booster Pack

 • Pedagogisch beleidsplan
 • Beleid Veiligheid en Gezondheid
 • Benodigde stukken aanvraag LRK-nummer
 • Hulp bij aanvraag van het LRK nummer
 • Hulp bij aanvraag vergunningen
 • Advies rondom inrichting
 • Training Wet Kinderopvang
 • Voorbereidingstraining Toelatingscontrole GGD
 • Aanwezigheid toelatingskeuring GGD

Kinderopvang Booster Pack

Bent u van plan om uw eigen kinderopvang te starten, maar heeft u behoefte aan professionele ondersteuning en begeleiding? Dan is het “Kinderopvang Booster Pack” van Sterk in Kinderopvang de perfecte keuze.

Dit pakket is het meest gekozen pakket en heeft al vele kinderopvangondernemers geholpen bij het succesvol opstarten van hun eigen kinderopvangorganisatie. Binnen het “Kinderopvang Booster Pack” wordt er nauw samengewerkt met Sterk in Kinderopvang. Wij adviseren u met betrekking tot de inrichting van de locatie, het aanschaffen van speelmateriaal en het aanvragen van diverse vergunningen. Daarnaast helpen wij u bij het aansluiten bij de Geschillencommissie kinderopvang en staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Sterk in Kinderopvang verzorgt binnen dit pakket het pedagogisch beleidsplan, het beleid voor veiligheid en gezondheid en stelt samen met u een plan van aanpak op voor de opening van uw kinderopvang. Wij hechten veel waarde aan nauw overleg, zodat de beleidsstukken echt aansluiten bij uw visie en kinderopvang.

Daarnaast wordt er voorbereidend gesprek gevoerd voor de GGD-inspectie. Indien gewenst kan Sterk in Kinderopvang tevens aanwezig zijn bij het gesprek met de GGD-inspectie voor de aanvraag. Kortom, met “Kinderopvang Booster Pack” van Sterk in Kinderopvang bent u verzekerd van professionele ondersteuning en begeleiding bij het opstarten van uw eigen kinderopvang. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw eigen kinderopvang.