logo sterk in kinderopvang

Starten in de kinderopvang

Als u overweegt om te starten in de kinderopvang, dan is het belangrijk om te weten dat dit een aantrekkelijke branche is met volop groeimogelijkheden. Vooral nu er gratis kinderopvang aan lijkt te komen, is dit een kans voor veel ondernemers.

Echter, het opstarten van een kinderopvanglocatie is geen eenvoudige taak. U heeft te maken met diverse wet- en regelgevingen, waaronder de arbo-, de AVG- en gemeentelijke besluiten, maar vooral de complexe wet Kinderopvang en het grondige toezicht. Ondernemers moeten alles tot in de puntjes geregeld hebben om toegelaten te worden via de regeling “Streng aan de poort”. Dit kan veel frustratie opleveren bij startende ondernemers.

Sterk in Kinderopvang biedt u de helpende hand gedurende het hele traject. Wij bieden diverse pakketten aan die aansluiten bij uw behoeften. Wilt u liever zelf de vormgeving doen? Dan kunt u deelnemen aan één van onze trainingen! Heeft u meer behoefte aan expertise rond uw (aankomende) locatie? Dan kunt u een locatiescan laten uitvoeren of onze architect inschakelen voor uw (ver)bouw. Wilt u er zeker van zijn dat uw onderzoek voor registratie door de GGD soepel verloopt? Bereid u dan goed voor door middel van onze proefinspectie.

Sterk in Kinderopvang staat voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het opstarten van uw kinderopvanglocatie. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

Informatiegesprek

Als u overweegt om een kinderopvang te starten, kan het fijn zijn om een sparringpartner te hebben die met u meedenkt over wat belangrijk is en welke stappen u moet nemen. Sterk in Kinderopvang biedt u daarom een vrijblijvend en geheel kosteloos informatiegesprek aan.

Tijdens dit gesprek ontvangt u korte informatie over de stappen die u moet ondernemen en wordt er ruim de tijd genomen om uw vragen te beantwoorden. Het gesprek kan online plaatsvinden, of bij ons op kantoor.

Of u nu nog in de oriënterende fase zit of al concrete plannen heeft, wij helpen u graag op weg naar een succesvolle start van uw kinderopvanglocatie. Wij hebben ruime ervaring in de branche en kunnen u voorzien van waardevolle inzichten en advies.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend informatiegesprek.

kinderdagverblijf open-2
landelijk register kinderopvang-2

Starterspaketten kinderopvang

Starterspaketten reguliere kinderopvang

Hulp voor startende kinderopvanghouders. Er zijn diverse pakketen om het traject naar uw eigen kinderopvangorganisatie soepel te laten verlopen.
Meer informatie >
Ontdek de kracht van kwalitatieve scholing - Verbreed uw horizon met onze trainingen

Trainingen voor nieuwe kinderopvanghouders

Training voor nieuwe kinderopvanghouders

In deze complete training leert u alles wat u nodig heeft om een eigen kinderopvangorganisatie te starten. Van wetgeving tot het schrijven van beleid.
Meer informatie >
Bouwen aan uw ideale kinderopvangruimte

Locatiescan

Pakket: een nieuwe locatie

Kies voor zekerheid en laat ons controleren of het pand dat u op het oog heeft geschikt is voor de kinderopvang. Op die manier voorkomt u onverwachte kosten en risico's op een verkeerde investering.
Meer informatie >
bouw en verbouw kinderopvanglocatie-2

Begeleiding (ver)bouw

Begeleiding (ver)bouw

Sterk in Kinderopvang helpt u graag met de bouw of verbouw van uw kinderopvanglocatie.
Meer informatie >
locatiescan-2

Proefinspectie "registratie voor inschrijving"

Training: Beleid veiligheid en gezondheid schrijven

Tijdens deze training neemt uw trainer u mee in het schrijven van het beleid Veiligheid en Gezondheid. Het resultaat? Uw eigen beleid!
Meer informatie >
beleid schrijven-2

Beleid laten ontwikkelen

Beleid laten ontwikkelen

Sterk in Kinderopvang schrijft graag uw beleid. Zo heeft u meer tijd voor alle andere zaken die geregeld moeten worden!
Meer informatie >