logo sterk in kinderopvang

Het hele jaar door GGD-proof

Sterk in Kinderopvang begrijpt dat het bieden van goede kwaliteit niet alleen afhangt van een eenmalige inspectie, maar het hele jaar door belangrijk is. Met onze Kwaliteitsabonnementen bent u verzekerd van regelmatige metingen en begeleiding gedurende het hele jaar, zodat u altijd voorbereid bent op een inspectiebezoek. Onze abonnementen zijn betaalbaar en op maat gemaakt voor uw organisatie, en de betaling kan gespreid worden over het jaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

landelijk register kinderopvang-2

Kwaliteitsgarantie Abonnement

Elk jaar biedt Sterk in Kinderopvang u een proefinspectie aan ter voorbereiding op het bezoek van de GGD. Tijdens deze proefinspectie worden zowel uw documenten als uw personeelsleden beoordeeld. Naar aanleiding van deze inspectie ontvangt u een adviesrapport waarin alle verbeterpunten en adviezen zijn opgenomen. Voor meer informatie over een proefinspectie kunt u hier kijken.

Met een kwaliteitsabonnement heeft u gedurende het jaar recht op 4 adviesuren. U bepaalt zelf de invulling van deze uren, bijvoorbeeld werkzaamheden aan protocollen, werkzaamheden op locatie, begeleiding of coaching.

Kwaliteitsgarantie Abonnement

  • Ontdek waar u staat met onze proefinspectie voor kinderopvang.
  • Ontvang vier uur professioneel advies op maat.

Kwaliteitsabonnement Premium

  • Ontdek waar u staat met onze proefinspectie voor kinderopvang.
  • Kies een teamscholing naar keuze.
  • Ontvang acht uur professioneel advies op maat.

Kwaliteitsgarantie Pro

Met ons Kwaliteitsgarantie Abonnement Basis, garanderen wij de kwaliteit van uw kinderopvangorganisatie. Zo voeren wij ieder jaar een proefinspectie uit ter voorbereiding op de GGD, waarbij zowel uw documenten als personeelsleden beoordeeld worden. Naar aanleiding van deze proefinspectie ontvangt u een adviesrapport met alle verbeterpunten en adviezen. En dat is nog niet alles! U krijgt jaarlijks de mogelijkheid om uw personeel bij te scholen tijdens een door u gekozen bijscholing of workshop. En voor extra begeleiding staan onze experts voor u klaar met 8 adviesuren gedurende het jaar, waarbij u zelf kunt kiezen voor werkzaamheden aan protocollen, werkzaamheden op locatie, begeleiding of coaching. Zo zorgen wij samen voor een optimaal functionerende kinderopvangorganisatie!

Kwaliteitsgarantie Elite

Met het Kwaliteitsgarantie Elite abonnement van Sterk in Kinderopvang bent u verzekerd van optimale kwaliteitsbegeleiding. Wij voeren jaarlijks twee proefinspecties uit ter voorbereiding op de GGD, waarbij uw documenten en personeel worden beoordeeld. Hieruit volgt een adviesrapport met verbeterpunten en adviezen. Daarnaast heeft u recht op 1 bijscholing/workshop per jaar voor uw personeel en bepaalt u zelf het onderwerp. Ook heeft u gedurende het jaar 12 adviesuren tot uw beschikking voor werkzaamheden aan protocollen, begeleiding of coaching. Als kers op de taart voeren wij jaarlijks twee APK Kinderopvang Checks uit om diverse beleidszaken te beoordelen en ontvangt u een rapportage. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en kunt u met een gerust hart uw werkzaamheden voortzetten. Kijk voor meer informatie over de APK Kinderopvang Checks op onze website.

Kwaliteitsabonnement Compleet

  • Ontdek waar u staat met twee proefinspectie voor kinderopvang.
  • Kies een teamscholing naar keuze.
  • Ontvang twaalf uur professioneel advies op maat.
  • U heeft de beschikking over 4 uur juridische adviesuren.
Neem contact met ons op voor deskundig advies over kinderopvang - Sterk in Kinderopvang

Bent u op zoek naar een partner die uw kinderopvang naar een hoger niveau tilt en uw kwaliteit garandeert? Sluit dan nu een kwaliteitsgarantie af bij Sterk in Kinderopvang en verzeker uzelf van professionele ondersteuning en advies op maat!