logo sterk in kinderopvang

Bouwen en verbouwen van uw kinderdagverblijf

Het vinden van een pand dat volledig voldoet aan de eisen die de wet stelt aan een kinderopvanglocatie en uw wensen kan een uitdaging zijn. Daarom kiezen steeds meer ondernemers ervoor om een bestaand pand te verbouwen of een nieuw pand te laten bouwen. Sterk in Kinderopvang staat graag voor u klaar om u hierbij te helpen.

Veiligheid en ontwerp hand in hand: ontdek ons professionele bouwadvies en inrichtingsservices

Praktische bouwtekeningen voor uw kinderopvangorganisatie

Onze architect Mike Klerks ontwerpt graag uw bouwtekeningen, waarbij hij rekening houdt met uw wensen en alle geldende wet- en regelgeving.

Bouwbegeleiding van start tot finish

Sterk in Kinderopvang biedt begeleiding bij uw bouw- of verbouwproject, om ervoor te zorgen dat uw locatie op een gedegen manier wordt gerealiseerd.

Ontwerp uw droomopvang met onze specialisten in inrichting.

Een goed ingericht kinderdagverblijf is essentieel, maar het kan lastig zijn om de juiste keuzes te maken zonder de kosten uit het oog te verliezen. Onze inrichtingsexperts hebben al talloze kinderdagverblijven ingericht en weten precies wat duurzaam en slim is. Zij houden rekening met de ontwikkelingsfases van de kinderen en uw budget en wensen. Laat ons u helpen om uw kinderdagverblijf in te richten tot een inspirerende, veilige en speelse omgeving!

Bouwen aan uw ideale kinderopvangruimte

Wilt u uw kinderopvanglocatie laten bouwen of verbouwen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan nu contact met ons op voor professioneel inrichtings- en bouwadvies op maat, zodat uw locatie aan alle eisen en wensen voldoet.