logo sterk in kinderopvang

Met onze proefinspectie bent u altijd goed voorbereid op het echte inspectieonderzoek

Veel ondernemers vinden het spannend als de toezichthouder langskomt voor een inspectieonderzoek. Voldoet uw kinderopvang aan de wet- en regelgeving? Hoe interpreteert de inspecteur wat er gezien en gehoord wordt? Om u goed voor te bereiden, biedt Sterk in Kinderopvang een proefinspectie aan. Onze beleidsmedewerker treedt op als toezichthouder en voert een inspectie uit zoals u deze ook van de toezichthouder kunt verwachten. Het verschil is dat het inspectierapport geen sancties bevat, maar wel tips en feedback om u te helpen uw kinderopvang te verbeteren.

myrthe

Proefinspectie kinderopvang

  • 2 uur inspectie op locatie
  • Inspectie van uw beleidsstukken
  • Inspectie van uw website
  • Inpectierapport met feedback en tips
  • Nagesprek

Proefinspectie kinderopvang

Onze medewerker trekt de rol van een GGD-inspecteur aan en beoordeelt al uw beleidstukken. Daarna bezoekt ze uw locatie en voert een realistisch onderzoek uit voor de registratie. Ze stelt vragen die u ook kunt verwachten van de GGD-inspecteur en controleert uw opvanglocatie. Na afloop ontvangt u een inspectierapport met nuttige feedback en tips om u goed voor te bereiden op de echte inspectie.

Uiteraard wordt de proefinspectie aangepast op het type opvang dat u aanbiedt: kinderdagopvang of buitenschoolse opvang. Zo bent u verzekerd van een goede voorbereiding op de echte inspectie.

Proefinspectie 'onderzoek voor registratie'

  • 2 uur inspectiegesprek via Teams

Proefinspectie-gesprek  

Indien u zich zorgen maakt over het inspectiebezoek op locatie, bieden wij bij Sterk in Kinderopvang een proefinspectiegesprek aan. Tijdens dit gesprek, dat plaatsvindt via Teams, zal een van onze medewerkers u vragen stellen die de toezichthouder ook zou kunnen stellen. Hierdoor kunt u zich goed voorbereiden op het echte inspectiebezoek. U heeft tijdens het proefinspectiegesprek ook de mogelijkheid om hulp te vragen en uit het gesprek te stappen. Op deze manier bent u beter voorbereid op het inspectiebezoek en weet u wat u wel en niet kunt zeggen.

Verbeter de kwaliteit van uw kinderopvang met onze pedagogische coaching

Voorkom verrassingen tijdens de GGD-inspectie: Boek nu onze Proefinspectie!