logo sterk in kinderopvang

Beleid laten ontwikkelen

Als u moeite heeft met het schrijven van een beleidsstuk, laat Sterk in Kinderopvang u dan helpen. Wij bieden diensten aan voor het schrijven van beleidsstukken om u te ontlasten. Als u liever zelf aan de slag wilt, bekijk dan onze sjablonen in onze webwinkel.

beleid schrijven-2
pedaogigsch beleidsplan twee-2

Pedagogisch beleidsplan

Pedagogisch beleidsplan laten ontwikkelen

Sterk in kinderopvang ontwikkelt voor u uw pedagogisch beleidsplan op maat.
Meer informatie >
Hygiëne is een belangrijk onderdeel van een goed beleid voor gezondheid en veiligheid op de werkvloer. Bij Sterk in Kinderopvang weten we hoe belangrijk het is om een schone en gezonde omgeving te creëren voor kinderen. Onze op maat gemaakte beleidsstukken zijn ontworpen om te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers en een gezonde speelomgeving voor uw kinderen.

Beleid Veilig en Gezondheid

Beleid Veilig en Gezondheid laten ontwikkelen

Heeft u een goed beleid Veiligheid en Gezondheid nodig? Laat Sterk in kinderopvang het voor u ontwikkelen.
Meer informatie >
pedaogigsch beleidsplan twee-2

Klachtenbeleid

Klachtenbeleid

Geef uw organisatie de kans om klachten om te zetten in mogelijkheden en voorkom conflicten of escalaties door te kiezen voor een effectief klachtenbeleid.
Meer informatie >
checklist-3

Invul- en toestemmingsformulieren

Invul- en toestemmingsformulieren

Sterk in Kinderopvang biedt op maat ontworpen invul- en toestemmingsformulieren om uw afspraken praktisch en correct vast te leggen.
Meer informatie >
etische code-2

Ethische code

Ethische code

Voorkom conflicten met medewerkers en laat Sterk in Kinderopvang een ethische code voor uw onderneming ontwikkelen. Zo creëert u een helder kader voor uw personeel en bevordert u een prettige werkcultuur.
Meer informatie >
contract tekenen-2

Inzetbaarheidsverklaring

Inzetbaarheidsverklaring

Met onze inzetbaarheidsverklaring legt u als werkgever precies vast voor hoeveel procent uw BBL'er inzetbaar is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en voldoet u aan de eisen van de toezichthouder.
Meer informatie >