Search
logo sterk in kinderopvang

Scholing

Sterk in Kinderopvang biedt diverse scholingen aan: van workshops tot trainingen tot opleidingen. Voor ieder is er wat wils: in company, op locatie, deelnemen met het hele team of individueel. Hieronder vindt u ons aanbod.

Ontdek de kracht van kwalitatieve scholing - Verbreed uw horizon met onze trainingen
Bij Sterk in Kinderopvang staat pedagogische kwaliteit voorop. Onze coaches zorgen voor de juiste ondersteuning en begeleiding, zodat pedagogisch medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen en kinderen de beste zorg krijgen.

Opleiding tot pedagogisch coach/ beleidsmedeweker

Opleiding tot pedagogisch coach/ beleidsmedewerker

Voor deelnemers die als pedagogisch coach/ beleidsmedewerker of zij-inktromers die als pedagogisch medewerker aan de slag willen gaan.
Meer informatie >
Een pedagogisch medewerker houdt een baby vast tijdens het werk in de kinderopvang.

Opleiding Babyspecialist

Opleiding Babyspecialist

Voor pedagogisch medewerkers die met baby's werken. Verdieping, inspiratie en 100% IKK-proof.
Meer informatie >
Met onze juridische expertise staan wij klaar om u te helpen bij GGD-zaken en sancties vanuit de gemeente. Wij hameren op uw rechtvaardigheid en zorgen voor een solide verdediging.

Training Wet Kinderopvang

Training Wet Kinderopvang

Dé training tot toezichthouder voor mensen die geen toezichthouder willen worden. Maar wel alles willen weten...
Meer informatie >

Een overzicht van onze workshops:

Kennisoverdracht-2

Wet kinderopvang trainingen

Binnen de wet kinderopvang worden er tal van eisen gesteld. Als houder is het belangrijk om kennis van de wet te hebben en ook om te weten hoe je aan alle eisen kan voldoen binnen je eigen kinderopvang. Sterk in Kinderopvang biedt een training, bestaande uit twee dagdelen van 3,5 uur, waarin aan deze eisen aandacht wordt besteed. Denk aan eisen als het pedagogische klimaat waarborgen, het inzetten van gekwalificeerd personeel, het opzetten van stamgroepen, de drie uurs regeling. Maar ook de accommodatie, de oudercommissie en ouderinformatie. Sterk zet een informatie training neer waarin de mogelijkheid is om met en van elkaar te leren.

Babyopleiding

Bij de opvang van baby’s komt veel meer kijken dan je denkt. Want hoe kunnen de pedagogisch medewerkers het beste omgaan met de baby’s? Hoe ontwikkelen baby’s zich en wat hebben ze daarvoor nodig? En hoe zorg je ervoor dat baby’s zich veilig voelen? En zo zijn er nog veel meer onderwerpen die belangrijk zijn bij baby’s. Sterk in Kinderopvang biedt een speciale workshop aan, verspreid over acht bijeenkomsten. Een interactieve opleiding waar pedagogisch medewerkers van en met elkaar kunnen leren. Sterk in Kinderopvang biedt advies en begeleiding in het worden van sterke babyleidsters!

Wil je meer informatie over dit pakket? Neem dan contact met Sterk in Kinderopvang!