logo sterk in kinderopvang

Gezocht: de leukste pedagogisch coach en beleidsmedewerker stagiaire

Wij zijn op zoek naar een stagiaire pedagogisch coach en beleidsmedewerker die nog bezig is met zijn of haar opleiding pedagogiek, pedagogisch management kinderopvang of manager kinderopvang. Bruis jij van de energie en heb jij affiniteit met de kinderopvang, pedagogische kwaliteit, beleidsstukken en wetgeving kinderopvang? Dan hebben wij de ideale stageplek voor jou!

Samen met jouw persoonlijke begeleider ga jij naar klanten om de kwaliteit van de kinderopvang op alle fronten naar een hoger niveau te brengen. Met de klanten gaan jullie om de tafel zitten om te bespreken wat de wensen zijn en te kijken waar begeleiding en advies wenselijk is.. Belangrijk is dat jij sterk in je schoenen staat, je hoeft niet alles te weten over de wetgeving als je maar bereidt bent om te leren en de nieuwsgierigheid in je hebt om het eigen te maken.

Voorbeeld van een week binnen Kans waar jij mee te maken kan hebben;

In de ochtend beginnen wij met een goed kop koffie of thee en een bak met gezelligheid de dag. Daarna bespreken wij samen de dag en vervolgens duiken wij met onze neus achter de computer om het perfecte eigen pedagogisch beleidsplan voor een klant te schrijven. Na een heerlijke lunch reizen wij af naar een van de vele klanten van Kans om de pedagogisch medewerkers te observeren en de pedagogische kwaliteiten in kaart te brengen. Gevolgd door POP-gesprekken.

De dag erna ga jij in gesprek met klanten over de Wet Kinderopvang en welke stappen zij moeten ondernemen om hier volledig aan te voldoen. In de avond ga jij naar een andere klant die met smart op jouw workshop wacht. Bij Kans kun jij rekenen op gevarieerde werkzaamheden die jouw expertise op een hoger niveau brengen. Waarbij plezier in je werk voorop staat, want wij geloven erin dat als jij je werk met plezier en enthousiasme doet het resultaat het beste is.

Wat bieden wij jou?

Deze functie vereist van jou:

Zijn dit jouw kwaliteiten, spreekt deze vacature jouw aan en vindt jij het werken in een kleinschalige, vriendelijke sfeer een pré, waarbij jouw kwaliteiten optimaal tot zijn recht kunnen komen?

Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief naar: [email protected] t.a.v. D. Koekkoek.

Vragen? Bel dan gerust voor meer informatie naar 06 45 188 353.